top of page

Dagvoorzitter

Met focus op klimaat en duurzaamheid

Als dagvoorzitter ziet Cecilia het als haar belangrijkste taak om een veilige en ontspannen sfeer te creëren, voor zowel de sprekers als het publiek. Het verhaal van de geïnterviewde of de spreker komt zo moeiteloos tot volle wasdom.

In haar ogen zit dat voor een groot deel in de voorbereiding. Ze leest zich grondig in en (video)belt met alle sprekers die een bijdrage gaan leveren. Als dagvoorzitter en moderator is ze toegankelijk en sprankelend, maar niet bang om door te vragen en kritische vragen te stellen.

 

Cecilia is opgeleid als actrice en zangeres en heeft jarenlange ervaring met op het podium staan. Ze is gecertificeerd gespreksleider bij KlimaatGesprekken, rondde de 3-daagse opleiding Leren Modereren af bij Kim Coppes en Wendelien Wouters en deed jarenlange ervaring met gespreksvoering op bij de Kindertelefoon. 

Ben je op zoek naar een vrouwelijke gedreven dagvoorzitter met een focus op duurzaamheid en klimaat?

Hoe het ooit begon

In 2019 lanceerde Cecilia haar podcast Klimaattherapie omdat zij grote zorgen had over hoe wij als mensen met de aarde omgaan. Het journalistieke aspect van het maken van een podcast sprak haar aan en toen was haar liefde voor audio geboren. Al snel werd ze gevraagd om podcasts voor anderen te modereren. In de afgelopen jaren heeft ze haar expertise uitgebreid naar het leiden van evenementen als dagvoorzitter.

Evenementen

Verleden evenementen
April 2021 | informatieavond Uw Woning Duurzaam | Gemeente Winterswijk, Aalten en Oost Gelre

Mei 2022 | congres Eenzaamheid onder jongeren op het VO | Medilex Onderwijs
 

16 november 2023 | Green Meet-Up | Greenspin PR
Nederlandse reis- en lifestyle media en Franse PR vertegenwoordiger ontmoeten elkaar

 

21 november 2023 | Day of Sustainability | TU Delft
Politicktack: why it's time for inclusive sustainability policy

 

28 november 2023 | Duurzaam onderwijs in het VO | Medilex Onderwijs
Docenten worden geïnspireerd jongeren te begeleiden naar een hoopvolle toekomst

 

Zie de podcastpagina voor podcasts gemodereerd door Cecilia! 

Wat klanten zeggen:

1698140931532.jpeg

Esther Hoezen, Congresontwikkelaar
bij Medilex Onderwijs

"Zoek je een dagvoorzitter van kwaliteit? Cecilia zorgt voor een fijne sfeer in de zaal en heeft een duidelijke en vriendelijke presentatiestijl. Ze voelt haarfijn aan wat het publiek nodig heeft en past de lengte en vorm van introducties en overgangen aan op de behoefte van de groep. Je kunt erop vertrouwen dat ze op en top is voorbereid én de tijd op een prettige manier bewaakt, waardoor de dag vloeiend en soepel verloopt."

651ad87417128b72db1e5bec_slider5 (1).jpg

Max Baasten, Podcastproducent
Pixel X

"Cecilia weet de gespreksdeelnemers op hun gemak te stellen en kan snel schakelen tussen verschillende persoonlijkheden. Op deze manier stuurt ze het gesprek naar de afgesproken onderwerpen en leidraad.

Dankzij Cecilia's doortastendheid en duidelijke communicatie was de samenwerking voor mij, als producent, en mijn opdrachtgevers zeer prettig."

1637260009238.jpeg

Martine Jongbloed,
Greenspin PR

"Cecilia heeft voor de Green Meetup een interview afgenomen over hoe toerisme kan bijdragen aan natuurherstel. Ik heb met veel plezier met Cecilia samengewerkt en erg gewaardeerd dat ze zo betrokken was en met ideeën kwam en tegelijkertijd duidelijkheid gaf over wat wel en niet binnen het afgesproken tarief paste. Ook vanuit het aanwezige publiek - Nederlandse journalisten en Franse PR vertegenwoordigers - ontvingen we enthousiaste reacties."

1687806806417.jpeg

Martijn Haitink, Toekomstgerichte Erfgoedadviseur
bij Het Oversticht

"Cecilia en ik werken samen voor haar podcast voor de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Met haar goede voorbereiding en manier van vragen wist ze een boeiende en inspirerende podcast neer te zetten. We werkten ook samen aan een webinar over duurzaam erfgoed, waar ze opnieuw goed op de hoogte was over het onderwerp en haar manier van presenteren professioneel en toegankelijk was. Zelfs bij onverwachte programma aanpassingen vanwege technische problemen schakelde ze moeiteloos. Kortom, een plezierige samenwerking!"

Opdrachtgevers
Scherm­afbeelding 2023-12-14 om 10.39.18.png
rijksdienstlogo.jpeg
greentu.jpeg
overijssel.jpeg
pixel X.jpeg
bottom of page