top of page

actrice

Cecilia Adorée kreeg vooral naamsbekendheid bij het grote publiek door haar rol als Tiffy Koster in de soapseries Nieuwe Tijden en Goede tijden Slechte Tijden. Tijdens het laatste jaar aan het Rotterdams conservatorium Codarts, waar ze aan de Muziektheateracademie studeerde, liep ze stage bij de musical Soldaat van Oranje.

In de televisiewereld deed ze in eerste instantie ervaring op met kleine gastrolletjes. Zo was ze o.a in 2015 te zien in de series Jeuk en Bluf. In mei 2016 werd bekend gemaakt dat de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden een nieuwe serie gingen maken: Nieuwe Tijden. Adorée werd verkozen om de hoofdrol van Tiffy Koster te vertolken. In december 2018 maakte ze als het personage Tiffy Koster de overstap van Nieuwe Tijden naar Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hierna vertolkte Adorée nog verschillende gastrollen in onder andere Centraal Medisch Centrum, Flikken Maastricht, Dokter Deen en Flikken Rotterdam.

Cecilia maakte ook haar eigen muziektheatervoorstelling Hummingbird, waarin zij liet horen over een prachtige zangstem te beschikken. Ze zong ook in de voorstelling A Christmas Carol van de Dutch don’t dance division en ze is te zien in de  speelfilm Net als in de film, die op dit moment in de bioscopen draait. 

CeciliaAdoree_WS_0138.jpg
CV schermafbeelding (zonder links).png

castingfoto's 
(by Isabel Sanchez Olid)

video's

bottom of page