top of page

Vaderdagactie!

Krijg tot 18 juni €100,- korting op een Voor ik het vergeet-podcast
Geef je vader een cadeau om nooit te vergeten!

Voor ik het Vergeet

Bijna iedereen kent wel iemand met een levensverhaal waarvan je hoopt dat het nooit vergeten wordt. 
 

Samen met mijn compagnon Julius van 't Hek maak ik podcasts op maat. We leggen persoonlijke verhalen vast die je terug kunt luisteren, waar en wanneer je maar wilt.


Als jij iemand bent, of iemand kent, die terug wil blikken op het leven, en verhalen of wijsheden door wil geven aan volgende generaties, is Voor ik het vergeet precies waar jij naar op zoek bent! 

De podcast...

die maakt dat jouw familiegeschiedenis of levensverhaal bewaard blijft

De Voor ik het vergeet-podcasts worden in de vertrouwde omgeving van de geïnterviewde opgenomen. Levensverhalen worden verteld, maar ook over dagelijkse, kleine dingen wordt gepraat. Zo worden de details, dat wat een levensverhaal zo uniek en eigen maakt, niet vergeten.

 

De momenten die tekenend zijn geweest in het leven van de geïnterviewde komen aan bod. Van een eerste baantje, tot het ontstaan van liefdes, de geboorte van kinderen tot het pensioen. Er is ruimte voor anekdotes, maar ook om levenslessen door te geven. Wat had hij of zij zijn jongere zelf willen adviseren? 

Dit alles wordt zo gemonteerd dat het luistert als een fijn audioverhaal. Denk aan je favoriete luisterboek. Vol levenslessen, verteld door vader of moeder (of iemand anders), aan de hand van verhalen zijn of haar leven. Zodat de levenslessen zelfs voor toekomstige generaties te beluisteren zullen zijn! En let op: Ik vind ieders verhaal het vertellen waard. Het leven hoeft niet groots en meeslepend geleefd te zijn, juist in het 'normale' leven zit ontzettend veel waardevols. 

Family Photo Album

Leer jezelf kennen...

via jouw familieverhaal

Een Voor ik het vergeet-podcast is een geschenk aan je vader of moeder, maar ook zeker aan jezelf. Met de geïnterviewde ga ik op reis door diens leven. Via het levensverhaal van jouw vader of moeder, zul je inspiratie opdoen voor je eigen leven en er zelfs met nieuwe ogen naar kijken. Het laten maken van een persoonlijke podcast kan jullie relatie zelfs verdiepen en versterken. 

Luister hier naar een voorbeeld! 

wat anderen zeggen

"Best wel spannend zo’n interview over jouzelf. Wat wil je wel en niet delen met de ander voor wie je dit laat opnemen?

Cecilia houdt goed de regie en vraagt door. Je merkt dat ze antwoorden op eerdere vragen goed heeft opgeslagen en daarop terug komt in het vervolg. Heb voorkeur voor muziek mogen opgeven en dat is heel passend in het resultaat verwerkt." 

"Tijdens het vertellen kwamen allerlei herinneringen weer tot leven!"
“Ik ben zo blij dat ik mijn moeder heb laten interviewen. Mijn kinderen zijn nu nog jong maar zullen me later vast dankbaar zijn!"

FAQ coming soon

bottom of page