top of page


Laat een podcast maken van het levensverhaal van je ouders en geef je familie een cadeau om nooit meer te vergeten!

Het cadeau dat waardevol is voor je ouders, jijzelf en de generaties na jou!

Een manier om via de levenslessen van je ouders inspiratie op te doen voor je eigen leven. 
Een document waardoor je de herinneringen van je ouders voor altijd kunt bewaren, en ze terug kunt luisteren wanneer je maar wilt.

Herken jij dit?

Je geeft om familie. Je wil graag meer tijd met je ouders doorbrengen en kostbare herinneringen met hen te maken. Maar door je drukke bestaan komt het er niet van meer quality time met elkaar te hebben.

 

Hoewel je weet dat er veel verhalen schuilen in het leven van je ouders en dat ze in hun jeugd veel hebben meegemaakt, komt het er niet van om uitgebreid over vroeger te praten. 

 

Je maakt je bezorgd over het idee dat je ouders op een dag zullen overlijden, gezien hun gevorderde leeftijd, en je bent bang dat de herinneringen aan hen uiteindelijk zullen vervagen.

 

Of misschien ken je iemand die ziek is en vrees je dat je zijn of haar stem en verhalen op een dag bent vergeten.

Vintage Postage Stamps

Met de 'Voor ik het vergeet' podcast
ga ik jou helpen om:

De herinneringen aan je ouders springlevend te houden.

Wanneer jij maar wil naar hun anekdotes en levenslessen te kunnen luisteren. 

Deze door te kunnen geven aan je eigen kinderen, zelfs als je die nu nog niet hebt!

Family Photos in B&W

bewaar het verhaal van jouw familie met
 Voor ik het Vergeet

'Voor ik het vergeet' is een podcast die je je familie cadeau kunt doen en van generatie tot generatie door kunt geven. Het zal met de jaren alleen maar waardevoller worden.

Met 'Voor ik het vergeet' documenteer ik levensverhalen in podcast-vorm, waardoor je ze terug kunt luisteren, waar en wanneer je maar wilt.


Als jij iemand bent, of iemand kent, die terug wil blikken op het leven, en verhalen of wijsheden door wil geven aan volgende generaties, is 'Voor ik het vergeet' precies waar jij naar op zoek bent! 

Geert over zijn Voor ik het Vergeet podcast:

"Het ontroerde mij toen ik het terug hoorde. Heel erg bedankt voor al je werk. We zijn er erg blij mee!"

Hoe werkt Voor ik het Vergeet?

1. De voorbereiding 


Wanneer je een 'Voor ik het Vergeet' podcast bestelt ontvangt degene die je wilt laten interviewen een document met vragen om zich voor te bereiden. Die vragen nemen jij en ik tevoren door. Ook plannen we een online of telefonisch voorgesprek in. 

2. Het interview

Ik ga met mijn opnameapparatuur op bezoek bij je vader, moeder of geliefde thuis. Het interview duurt maximaal één dagdeel, maar we nemen de tijd. De geïnterviewde houdt zelf een deel regie in handen: Het is niet live, dus er is tijd om stukjes opnieuw te doen als dat gewenst is.

3. montage

De ruwe opname monteer ik zo dat het luistert als een fijn audioverhaal. Denk aan je favoriete luisterboek, vol levenslessen, verteld door vader of moeder.

4. Sounddesign

Tot slot komt datgene wat een podcast zo bijzonder maakt: Het naadloos integreren van muziek in het verhaal. Hierdoor wordt de luisteraar echt ondergedompeld in een bepaalde sfeer en tijd en komt het los van alleen gesproken tekst.

5. Ontvangst!

 

Nu is het moment daar: je ontvangt de podcast in je mailbox.

Ai, blijkt dat u toch iets hebt gezegd wat eigenlijk écht geheim moest blijven? Dan is dít het moment om feedback te geven, om wat laatste aanpassingen te kunnen. Er zit namelijk één feedbackronde bij een Voor ik het Vergeet podcast pakket. 

Nieuwsgierig geworden?

Luister naar een voorbeeld!

coming soon!

Over 
Cecilia

'Voor ik het vergeet' is bedacht door mij, Cecilia Adorée. In 2014 studeerde ik, af aan de Muziektheateracademie van Codarts in Rotterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als zangeres en actrice, besloot ik er iets naast te gaan doen waar ik dieper de inhoud in kon gaan, en waar ik mijn creatieve ei in kwijt kon: podcasts maken. 

Op een dag waarin ik weer eens nadacht over hoe ik het leven het beste kon aanpakken, besloot ik dat ik me ook te rade zou kunnen gaan bij mensen die dit al uitvoerig hadden uitgezocht. Het idee om de levenslessen van de generaties boven mij vast te leggen was geboren, en het idee om dit te doen voor families kwam al gauw daarna. 'Voor ik het vergeet' was werkelijkheid geworden. 

Voor mij is dit werk precies hetgeen waar mijn achtergrond in het theater, het interviewen, de liefde voor muziek én de interesse in mensen en hun verhalen ultiem samenkomt. 

Meer weten over mij? Volg me op Instagram of LinkedIn!

 • Grey Instagram Icon
 • LinkedIn

Voor ik het vergeet
is iets voor jou als jij...

Op zoek bent naar een uniek en op maat gemaakt cadeau om je ouders voor al hun goede zorgen te bedanken.
 

De stem van je ouders niet wil vergeten als ze er op een dag niet meer zijn.
 

Het levensverhaal van je ouders wil bewaren om later te laten horen aan de volgende generatie.
 

Je wil verdiepen in je eigen familiegeschiedenis, en daar inspiratie en levenslessen uit wil halen.

 • Kan ik een gratis kennismakingsgesprek inplannen?
  Jazeker! Laat een berichtje achter bij het contactformulier of mail naar Cecilia.adoree@live.nl en we plannen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Een wederzijdse klik is belangrijk bij het laten maken laten documenteren van je levensverhaal. Je moet je op je gemak voelen, zodat je je verhaal vrij kunt vertellen. We bespreken wat er sowieso in de podcast terecht moet komen, en wat je liever niet vertelt.
 • Hoe ziet het proces van het opnemen van een persoonlijke podcast eruit?
  Na een kennismakingsgesprek zullen we in overleg een datum en tijdstip voor het interview vastleggen. Ik ga je helpen bij het voorbereiden en opnemen van je verhaal. Zo vraag ik jou om een paar thema's te noemen die belangrijk voor je zijn geweest in je leven, en krijg je van mij een vragenlijst toegestuurd, die je zullen helpen om herinneringen weer op te frissen! Vervolgens vindt het interview zelf plaats. Dit gebeurt bij jou thuis en duurt ongeveer twee uur. Houd er rekening mee dat een interview vrij intensief is. Enkele weken na de opnames krijg je van mij jouw persoonlijke 'Voor ik het Vergeet' podcast toegestuurd! 🎁
 • Ben ik interessant genoeg om mijn verhaal te laten vastleggen?
  Absoluut! Ieder levensverhaal is bijzonder genoeg om te vertellen en te delen. Onthoudt ook dat juist in het 'normale' de meest waardevolle levenslessen zitten. Bovendien help ik jou om je verhaal, je levenslessen en herinneringen op een krachtige en authentieke manier te vertellen. Geloof me, als deelnemer kun je niet iets goed of fout doen. 😊
 • Wat betaal ik voor een 'Voor ik het Vergeet' podcast?
  €995,- incl BTW

Basispakket

Een podcast van 60 minuten over het levensverhaal van je ouders, als cadeau om nooit meer te vergeten. 

 

 • (Online) kennismakingsgesprek

 • Interview bij u thuis of in Amsterdam (van maximaal 2 uur, exclusief pauze)

 • Montage tot de kern van uw verhaal

 • Muziek en sounddesign

 • Audio nabewerking

 • Eén feedbackronde

 • Ontvangst via e-mail

Voor ik het Vergeet

€995,-

incl BTW ex reiskosten

Voor ik het Vergeet

 e-book pakket

Het basispakket + een uitgebreide transcriptie van de podcast, mooi vormgegeven als e-book.

€1195,- incl BTW

Voor ik het Vergeet

lifelong messages pakket

Het basispakket + korte audioberichten voor in de toekomst.

 

Wil je de (klein)kinderen tot aan hun 18e verjaardag verrassen met boodschappen van opa of oma? Laat ze een aantal korte berichten inspreken die afgespeeld kunnen worden op ieder gewenst moment. 

vanaf 1250,-

incl BTW ex reiskosten

Voor ik het Vergeet

op maat

Naast het basispakket zijn er tal van combinaties van de verschillende opties mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een serie korte audioberichten én een e-book afnemen? Dat kan. Ook kunt u ervoor kiezen een langere aflevering te laten maken. Of wil je je aflevering publiceren op Spotify? Dat kan ook. Neem contact op voor de mogelijkheden!

doe een aanvraag

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden! 

Zodra je het contactformulier hebt ingevuld ontvang je van mij een e-mail en gaan we van start. 


 

Thanks for submitting!

bottom of page