top of page

Klimaattherapie de Podcast

Sinds 2019 zoek ik in Klimaattherapie de Podcast uit hoe je mens moet zijn in tijden van klimaatontwrichting. Ik ga in gesprek met experts die ons nieuwe en unieke perspectieven bieden: ze leren ons meer over de gelaagdheid van het probleem, maar bieden ook oplossingen, handvatten en hoop. Ik zoek uit wat we kunnen doen om de aarde mooi en leefbaar te houden, en ten tweede onderzoek ik wat we moeten met de gevoelens die op kunnen komen wanneer je je verdiept in de klimaatproblematiek. 

Geworteld Groningen

Ik maakte een podcast voor de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Drie maanden lang volgde ik een team dat zich boog over een bijzondere opgave: de verduurzaming van het historisch erfgoed in het aardbevingsgebied in Groningen. 

HDI Global Podcasts

Ook modereer ik podcasts voor corporates die een belangrijke rol spelen in de transitie naar een duurzame wereld. Voor al deze producties werk ik samen met de beste professionals in het audioproductie vak.  

Nieuwbouw - BPD

In deze podcast neem ik de luisteraars mee op avontuur naar de aankoop van een nieuwbouwwoning. In de driedelige podcastreeks staat in elke aflevering één thema centraal met elke expert op een ander gebied. 

bottom of page